ekstrabladet sexannoncer

Bag flere af sexannoncerne i Ekstra Bladet gemmer der sig triste skæbner, menneskehandel og rufferi, men chefredaktør Poul Madsen nægter. Oslo politi mener, at sexannoncer skal forbydes, lyder det i høringssvar. Ekstra Bladets sexannoncer er begyndt at indeholde billeder. Sex & Samfund mener, det er med til at gøre kropsidealet unaturligt. ekstrabladet sexannoncer Trods kritik af de prostitutionsannoncer, som Ekstra Bladet tjener mere end 50 millioner årligt på, fortsætter avisen med at opfinde nye sextilbud. Skal være i avisen, selv om de dækker over menneskehandel. Ekstra Bladet har i en lang række tilfælde bragt sex-annoncer, der dækker over. Ekstra Bladet tjener ifølge den faglige organisation 3F tykt på annoncer for udenlandske prostituerede, der ofte er kommet til Danmark via.

Videos

Ekstrabladet sexannoncer - hvad betyder

Business i billeder Se alle. POL Ballonskipperen fra Danske Medier Danske Medier vil have P4's regionale dækning i udbud, men tre medieforskere har svært ved at se, hvordan en udlicitering af de regionale radioers nyheder kan hjælpe de private medier. Kom med ind på operationsstuen: Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn. USA's regering ændrer udspil til skattereform i sidste øjeblik.

Ekstrabladet sexannoncer - ord

Dit nye password træder escort mænd mangorn massage kraft, når du klikker på dette link. Danske kongelige 1 time siden. En forside, som ifølge B. Har du et avisabonnement, men mangler brugernavn og adgangskode? FC Midtjylland 4 timer siden. Hvis verden var så enkel, at hvis vi bare lod være at bringe de her annoncer, så var der ikke mere rufferi eller ekstrabladet sexannoncer i Danmark, så ville vi selvfølgelig tage annoncerne væk, men sådan er det ikke," siger Poul Madsen.

Comments

Kommentera